БЕЛОТА за плугове

Независимо от факта, че плуговете непрекъснато биват измествани от чизелите за дълбоко разрохкване, все още те имат съществен дял при обработването на почвата.

Плуговете обръщат почвата, като създадат бразда за аериране и дават възможност на дъждовната вода да влезе до по-дълбоките слоеве на почвата. Обръщането на почвата позволява растителните остатъците от реколтата да се разбъркат и да се покрият с почва, което да ги превърне в естествен тор. Дълбочината на оран е добре да бъде между 60% -80% ширина на лемежа на плуга.

белота за плугове

Bellota произвежда огромна гама оригинални части

Bellota произвежда както огромна гама оригинални части за плугове на различни производители, така и алтернативни.

За непрекъснато увеличаващото се голямо разнообразие плугове, БЕЛОТА предлага и няколко вида лемежи, при които, след закаляването е отвърната 5см ивица, в която да бъде възможно пробиване на отвори, съответстващи на необходимите.

Резервните части Bellota за плугове са боядисани в оригиналната боя на производителя и са изработени от висококачествена борна стомана. Всички резервни части за земеделското оборудване се подлагат на пълна топлинна обработка, за да гарантират еднаква твърдост в цялата част за по-дълъг експлоатационен живот.

 

Какво е новото

Номенклатура на склад