Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/agronica/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Bellota | wp site

АГРОНИКА – Каров и Сие ООД

1360 София, бул. Европа 138 /ССБ

 

02 9268 821
0888 490 131

Централен склад : понеделник до петък от 8,30 до 17,30ч.; събота от 9,00 до 13,00ч.

Работни органи БЕЛОТА

АГРОНИКА-Каров и Сие – представител на BELLOTA за България

 “Сред стотиците дистрибутори на  Bellota в целия свят, фирма АГРОНИКА-Каров и Сие е основният ни партньор в България, който от 1997 г. ни налага на българския пазар”

Bellota Agrisolutions

Глобални познания

за почвообработката в земеделието

Перфекционизъм

Доживотна производствена гаранция

Дискове за дискови брани и сеялки

  •           Перфектен баланс между твърдост и еластичност
  •           Прецизна термична абработка, автоматична линия за palen контрол на качеството
  •           INPHINIUM –  Borodur Bellota патентована стомана с 40% повече издръжливост на износване и 10% по-висока твърдост

Работни органи за култиватори, дълбокоразрохвачи и продълбoчители

  •           Най-широка гама . Лидер при специализираните работни органи

Широк диапазон оригинална окомплектовка на плугове

  •           Утвърден доставчик за водещи световни производители като Amazone, Bourgault, Case, Dowdeswell, Escudero,
    FiskarsAgrolux, Great Plains, Horsch, Howard, I.Harvester, John Deere, Kongskilde, KuhnHuard, Kverneland, Lemken, Nardi, Naut, Nichols, Overum, Ovlac, Sunflower, Vogel&Noot

Със 6 производствени бази (2 в Испания, както и в САЩ, Канада, Индия и Бразилия) Bellota Agrisolutions е еталон за производител и дистрибутор на селскостопанска техника на петте континента. В компанията работят повече от 500 души по целия свят и е специализирана в разработването на нови продукти, специално за всеки отделен пазар, за всеки клиент и всяко земеделско оборудване. С повече от 100 години опит в производството на резервни части за селскостопанска техника, предоставяме най-широката гама от продукти на пазара в сектора.

Bellota на Agritechnica 2019 (Хановър, Германия)

Agritechnica (10-16 ноември) е най-голямото селскостопанско изложение в света. В това издание Bellota има по-голям щанд от предишното издание и представя всички марки на Agrisolutions.

Bellota, марката с най-голямата гама от продукти за селскостопански машини, представи различни S-стойки за култиватори с по-дълъг живот, напълно нови на пазара. Този по-дълъг живот се постига с различни средства: укрепване в най-критичните области чрез коване, чрез заваряване или с накрайници на волфрамов карбид. Bellota вече разполага и с два нови робота за заваряване благодарение на скорошната придобивка от специализирана компания.

За дискови брани Bellota предлага различни видове дискове, в зависимост от вида на оран, стоманата и канта. Тук представяме и два различни модела на стойки за дискове. Освен това, Bellota показва широка гама части за плугове и други резервни части за почвообработка.

Марката Ingersoll също ще присъства със своите специални иновативни дискове с различни видове вълни и остър ръб, специално проектирани за не-до или минимална почвообработка.

Наскоро придобитата немска компания Carl Sülbjerg също присъства със селекция от различни ковани части за прибиране на реколтата.

В това издание на Agritechnica, Agrisolutions ще представи на европейския пазар и целия потенциал на компанията Trinity Logistics, водещ доставчик в Северна Америка на решения за управление на инвентара за производителите на строителна и селскостопанска техника.

Bellota в Agritechnica, зала 11 E6.

Доживотна гаранция

Перфектният баланс между твърдост и здравина

За Bellota ключът към качеството на всичките му резервни части за селскостопанска техника е перфектният баланс между твърдост и здравина, еднородност и перфектно възпроизводство на над 8 милиона продуктови единици, които произвеждаме всяка година.

Agrisolutions Corp.

Agrisolutions е основен партньор на производителите на селскостопанска техника в цял свят. Лидер на пазара на работни органи, части, компоненти, аксесоари и решения за оран, засяване, продърбочаване и торене.

От 2012 г. Agrisolutions е глобална производствена платформа със световна класа с производствени заводи в Хамилтън (Канада), Милано (САЩ), Indaial (Бразилия), Легазпи и Зумаррага (Испания), Nahisk (Индия) и логистична и търговска платформа в Ховедгард ( Дания). Agrisolutions също има офиси за продажби в Китай, Русия и Украйна.

Bellota

световно признатата марка за своето високо качество. Широката гама от продукти доведе до силни позиции на пазара, както при производителите на селскостопанска техника, така и в следпродажбения пазар

Ingersoll

Водеща северноамериканска компания производител на различни видове дискове за дискови брани и сеялки. Ориентирана към иновациите компания със сериозен ангажимент за висококачествени и уникално проектирани продукти.

Solbjerg

Датска марка, специализирана в изработка на S-стойки, призната на пазара със своето качество и обслужване. Честността и сериозността са основните ценности на тази реномирана марка.

Rozalma

испанска марка, специализирана в производтво от високо еластична стомана на стойки и пружин, надежден партньор за основните производители на селскостопанско оборудване в Испания