АГРОНИКА – Каров и Сие ООД

1360 София, бул. Европа 138 /ССБ

 

02 9268 821
0888 490 131

Централен склад : понеделник до петък от 8,30 до 17,30ч.; събота от 9,00 до 13,00ч.

Работни органи БЕЛОТА

Глобални познания

за почвообработката в земеделието

Перфекционизъм

Доживотна производствена гаранция

Със 6 производствени бази (2 в Испания, както и в САЩ, Канада, Индия и Бразилия) Bellota Agrisolutions е еталон за производител и дистрибутор на селскостопанска техника на петте континента. В компанията работят повече от 500 души по целия свят и е специализирана в разработването на нови продукти, специално за всеки отделен пазар, за всеки клиент и всяко земеделско оборудване. С повече от 100 години опит в производството на резервни части за селскостопанска техника, предоставяме най-широката гама от продукти на пазара в сектора.

Доживотна гаранция

Перфектният баланс между твърдост и здравина

За Bellota ключът към качеството на всичките му резервни части за селскостопанска техника е перфектният баланс между твърдост и здравина, еднородност и перфектно възпроизводство на над 8 милиона продуктови единици, които произвеждаме всяка година.

Bellota на Agritechnica 2019 (Хановър, Германия)

Agritechnica (10-16 ноември) е най-голямото селскостопанско изложение в света. В това издание Bellota има по-голям щанд от предишното издание и представя всички марки на Agrisolutions.

Bellota, марката с най-голямата гама от продукти за селскостопански машини, представи различни S-стойки за култиватори с по-дълъг живот, напълно нови на пазара. Този по-дълъг живот се постига с различни средства: укрепване в най-критичните области чрез коване, чрез заваряване или с накрайници на волфрамов карбид. Bellota вече разполага и с два нови робота за заваряване благодарение на скорошната придобивка от специализирана компания.

За дискови брани Bellota предлага различни видове дискове, в зависимост от вида на оран, стоманата и канта. Тук представяме и два различни модела на стойки за дискове. Освен това, Bellota показва широка гама части за плугове и други резервни части за почвообработка.

Марката Ingersoll също ще присъства със своите специални иновативни дискове с различни видове вълни и остър ръб, специално проектирани за не-до или минимална почвообработка.

Наскоро придобитата немска компания Carl Sülbjerg също присъства със селекция от различни ковани части за прибиране на реколтата.

В това издание на Agritechnica, Agrisolutions ще представи на европейския пазар и целия потенциал на компанията Trinity Logistics, водещ доставчик в Северна Америка на решения за управление на инвентара за производителите на строителна и селскостопанска техника.

Bellota в Agritechnica, зала 11 E6.

Agrisolutions Corp.

Agrisolutions е основен партньор на производителите на селскостопанска техника в цял свят. Лидер на пазара на работни органи, части, компоненти, аксесоари и решения за оран, засяване, продърбочаване и торене.

От 2012 г. Agrisolutions е глобална производствена платформа със световна класа с производствени заводи в Хамилтън (Канада), Милано (САЩ), Indaial (Бразилия), Легазпи и Зумаррага (Испания), Nahisk (Индия) и логистична и търговска платформа в Ховедгард ( Дания). Agrisolutions също има офиси за продажби в Китай, Русия и Украйна.

Bellota

световно признатата марка за своето високо качество. Широката гама от продукти доведе до силни позиции на пазара, както при производителите на селскостопанска техника, така и в следпродажбения пазар

Ingersoll

Водеща северноамериканска компания производител на различни видове дискове за дискови брани и сеялки. Ориентирана към иновациите компания със сериозен ангажимент за висококачествени и уникално проектирани продукти.

Solbjerg

Датска марка, специализирана в изработка на S-стойки, призната на пазара със своето качество и обслужване. Честността и сериозността са основните ценности на тази реномирана марка.

Rozalma

испанска марка, специализирана в производтво от високо еластична стомана на стойки и пружин, надежден партньор за основните производители на селскостопанско оборудване в Испания