Плугове

Традиционна почвообработка с плугове

Разрохкващите почвообработващи машини, с безспорните си предимства, заемат все по-голямо място в земеделието. Това се дължи на няколко причини:

  • в Европа все повече се налага неагресивно земеделие, свързано с плитки обработки и дори NoTill
  • оптимална почвообработка, която оставя рохкава почва и разтителни остатъци над повърхността
  • Доказан в практиката по-добър добив
  • значително по-ниски разходи за гориво

Поради тази причина и намаленото търсене, AGROMET спря миналата година производството на този род машини

Въпреки това, във връзка с големия брой машини в нашето селско стопанство, се стремим да предлагаме широка гама на произвежданите от Белота лемежи, отметателни дъски, крила и всички останали работни органи.

Plough

Bellota произвежда огромна гама оригинални части за плугове

Bellota произвежда както огромна гама оригинални части за плугове на различни производители, така и алтернативни. Пълен каталог с оригинални номера резервни части по машини и Белота номер можете да погледнете тук

В допълнение БЕЛОТА предлага и няколко вида лемежи, при които, след закаляването е отвърната 5см ивица, в която да бъде възможно пробиване на отвори, съответстващи на необходимите.

Резервните части Bellota за плугове са произведени по поръчка на производителя и боядисани в оригиналната боя. Разбира се, изработени са от висококачествена борова стомана. Всички резервни части за земеделското оборудване се подлагат на пълна топлинна обработка, за да гарантират еднаква твърдост в цялата част за по-дълъг експлоатационен живот.